torsdag 19 augusti 2010

Andrum nummer 3

Nu kan man lyssna på mitt sista andrum för den här sommaren på arenan. Texten kommer hit på bloggen när jag har tillgång till den. Andakten börjar mitt i den första meningen på arenan. Jag hoppas hela hördes i radion i morse. Jag har en dröm om en...

3 kommentarer:

  1. Men vad märkligt - hörde kanske två tredjedelar av morgonens Andrum (missade början) och fattade aldrig att det var du! Men jag borde ha förstått; tänkte att det var en bra morgonandakt. Jag är inte alltid så värst imponerad (eller så är jag inte på rätt våglängd just den där tiden?) men jag tyckte morgonens andakt var tankeväckande och undrade i mitt stilla sinne vem det var... på Arenan hör jag ju nog nu vem som pratar. :) Ha så bra!

    SvaraRadera
  2. Tack Sus! Man brukar säga att man inte kan höra på mig att jag är hemma från Österbotten, vilket säkert gör det svårt för många att känna igen min röst :) He låter ju int samaleis som på dialekt.

    SvaraRadera
  3. hej mia!
    vad trevligt att hitta din blogg! jag har int vetat tidigare att jag kunde få inspiration och vägkost av dig härifrån. tack för det!
    hoppas allt e bra med dig!
    s

    SvaraRadera